Merkezefendi:
banner175
Merkezefendi Belediyesi'nden 104 okula spor malzemesi desteği

Merkezefendi Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde faaliyet gösteren ilkokul, ortaokul, lise ve özel eğitim okulları spor malzemesi yardım programı ve çalıştayı düzenledi. 104 okula malzeme desteğinin yapıldığı program Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nda gerçekleştirildi.

Etkinliğe Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Denizli İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Başgün Merkezefendi İlçe Milli Eğitim Müdürü Taşkın Osman Yıldız, Merkezefendi İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İbrahim Kovan, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Coşkun, Denizli ASKF Başkanı Ayşe Sarıkaya, TÜFAD Denizli Şube Başkanı Bülent Fil, meclis üyeleri, muhtarlar, okul idarecileri, amatör spor kulüp yöneticileri, sporcular ve öğrenciler katıldı.

Göreve geldikleri tarihten itibaren amatör spor kulüplerine büyük destek sağladıklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Bu desteğimizi okullarımıza da yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Bu programımızın ilkini burada gerçekleştiriyoruz. 2019’dan bu yana okulların birçok talebini gerçekleştirdik. Farklı bir şey olsun istedik. Okullarımızın spor kulüplerine, çocuklarımıza, gençlerimize destek olmak istedik” dedi.

“HER TÜRLÜ DESTEĞİ SAĞLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Gelecek nesillerin doğru ve düzgün eğitim almasını istediklerini belirten Başkan Doğan, “Bu dönemde spor, eğitim ve sanat bizim için çok önemli. Yaşanan kötü koşullardan, sıkıntılardan çocuklarımızı korumak istiyoruz. Kurumlar arası son derece uyumlu çalışıyoruz. Tüm paydaşlarımıza destekleri için teşekkür ediyorum. 33 ilkokul, 34 ortaokul, 31 lise ve 6 özel eğitim okulları olmak üzere 104 okulumuza destek olacağız. Çalışma arkadaşlarımız okullarımızın öğrenci sayılarını baz alarak titizlikle çalışma yaptı. Birçok branşta malzeme desteği yapıyoruz. Eğitime destek olmaya devam ediyoruz. Gelecek nesillerin doğru, düzgün eğitim ve öğretim almasını istiyoruz. Bunun için de elimizden geleni yapıyoruz. Okullarımıza her türlü desteği sağlıyoruz, sağlamaya devam edeceğiz” diye konuştu.

GELECEĞİMİZ TEMİNATI ÇOCUKLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”
İlçeye kazandırdıkları tesislerin sayısını artıracaklarını söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Salgın koşullarındaki sıkıntıları biliyoruz. Bu sıkıntıları görev yetkimiz kapsamında çözmeye çalışıyoruz. Bu etkileri göz önüne alarak okullarımızdaki spor kulüplerine destek oluyoruz. Bütün çocuklarımızın ellerinden tutmak istiyoruz. Çocuklarımızı hem Merkezefendi Belediyesi hem de spor kulüpleriyle buluşturarak Türkiye’ye kazandırmak istiyoruz. Göreve geldiğimiz tarihten itibaren 6 mahallemizde kadın çocuk yaşam merkezi açtık. Buralarda da kadınlarımız ve çocuklarımız için birçok branşta kurs veriyoruz. Hemşehrilerimizden geri dönüşler çok güzel oldu. Çocuklarımızın yaz ayında vakitlerini dolu dolu geçirmesini sağladık. Alpaslan Mahallemize çok güzel bir tesis kazandırdık. Birçok uzak mahalleden de bu tesise sporcularımız gelerek antrenman yapabiliyorlar. Bu tesislerimizin sayılarını artıracağız. Katılımlarınız için çok çok teşekkür ediyorum. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız kendilerini hiçbir zaman yalnız hissetmesinler. Merkezefendi Belediyesi olarak onların her zaman yanındayız” dedi.

“ÇOCUKLARIMIZI SPORLA BULUŞTURMAMIZ GEREKİYOR
Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu ise pandemi arasından sonra 2021-2022 eğitim öğretim yılında okullarda yüz yüze eğitimlerin başladığını belirterek, “Okullarımız şenlendi, öğrencilerimiz mutlu. 1.5 yıldır öğrencilerimiz evlerinde hareketsiz kaldı. Bu gençlerimizi harekete geçirecek en önemli aktivelerden biri spor. Biz bu dönemde gençlerimizi sporla buluşturmamız gerekiyor. Yerel yönetimlerimizin devreye girmesiyle birlikte malzeme desteği sağlanıyor. Çocuklarımızın ellerinden tutarsak, onları doğru yönlendirirsek olimpiyatlarda şampiyon olabiliyorlar. Okullarımıza ulaştırılan malzemelerin çocuklarımıza katkılar sağlamasını diliyorum” diye konuştu.

“YEREL YÖNETİMLERİN SPOR VERDİĞİ DESTEĞİ GÖRÜYORUZ”
TÜFAD Denizli Şube Başkanı Bülent Fil de törende yaptığı konuşmada, “Böyle güzel organizasyonlarda bizlere yer verilmesinden dolayı Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a teşekkür ediyorum. Yerel yönetimlerin Bu dönemde spora verdiği katkıyı daha fazla görüyoruz. Merkezefendi Belediyesi’nin bütün organizasyonlarda yanımızda yer alması spor camiası olarak bizleri mutlu ediyor. Biliyoruz ki spor küçük yaşta başlıyor. Bu konudaki raporlarımızı hazırlayıp gerekli kurumlara sunuyoruz. Avrupa bunu yapıyor ve uygulamaya koyuyor. Bizler de çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmeliyiz. Malzemelerin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“DAHA BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ”
Denizli ASKF Başkanı Ayşe Sarıkaya ise, “Yaşam kalitesini artıracak tüm mercilerimiz burada. Burada verilecek olan malzemeler, bizim bir nebze de olsa spor yapılanmamızı gerçekleştirecek. Malzeme desteği bizler için büyük önem taşıyor. Bu nedenle Merkezefendi Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bu birlikteliğin her zaman devam etmesi gerekiyor. Bu anlamda bu yıl yerel yönetimlerimizin desteği ile daha büyük başarılara imza atacağız. Arkadaşlarımız uzun zamandır malzeme sıkıntısından dolayı çoğu çalışmalarını yarım bıraktılar. Bu malzeme destekleri ile gerekli çalışmalar yapılacaktır. Atatürk ilke ve ışıkları doğrultusunda gençlerimize nice başarılar diliyorum” diye konuştu.

“EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Merkezefendi İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İbrahim Kovan ise, “Spor paydaşları bugün burada. Okullarımızdaki spor kulüplerimizin sayısını çoğaltmamız gerekiyor. Spora daha çok ağırlık vermeliyiz. Malzeme desteğinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından sporculara malzeme dağıtımı gerçekleştirildi.

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku