Merkezefendi:
banner175
Merkezefendi Denizli Basket, Yalova'yı affetmedi
Yalovaspor maça iyi başlayan taraf oldu. Mücadelenin başında iç-dış dengesini kurup her pozisyondan skor üreten Yalovaspor, 5. dakikayı 12-4 önde geçti. Merkezefendi ise bu bölümde 5'te 1 üçlük isabeti buldu. Chauncey Levant Collins'in üst üste 3 üçlüğü ile Denizli ekibi 7. dakikada farkı 1 sayıya (17-16) çekti. Yalovaspor ilk periyodu 24-20 önde tamamladı.

İkinci çeyreğin başları karşılıklı sayılarla geçildi, ev sahibi ekip 5. dakikada 4 sayılık üstünlüğünü korudu: 33-29. Ön sahaya çabuk geçen ev sahibi ekip 8. dakikada farkı 9 sayıya (42-33) çıkardı, devre biterken fark 5 sayıya (44-39) geriledi.

İlk yarıda Yalovaspor'da Michael Anthony Morrison 12, Ali Işık 11, Merkezefendi'de Chauncey Levant Collins 18 sayıyla skorerler oldu. Yalovaspor'un asistte 13-7, hücum ribaundlarında 7-2'lik üstünlüğü aradaki farkın nedeni oldu.

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket üçüncü çeyreğe Hakan Yapar ve Altan Erol ile iyi başladı, 11-3'lük seri yakalayıp 2. dakikada skoru 50-47 lehine çevirdi. Yalovaspor, Akın Kandemir'e pozisyon yaratıp 6. dakikada 60-54 öne geçti. Chauncey Levant Collins'e top aldırmama savunması yapıp farkı 8 sayıya kadar çıkaran Yalovaspor son çeyreğe 67-64 önde girdi. 


Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket dördüncü çeyreğin başında 3 üçlük ve 13-6'lık seriyle skoru 77-73 lehine çevirdi. Ümit Sonkol ve Altan Erol ile bu çeyrekteki 5. üçlüğü bulan konuk ekip 3 dakika kala farkı 9 sayıya (85-76) çıkardı. Bu çeyrekte savunmasından kurtulan Collins de üçlüklerine yeniden dönünce konuk ekip son dakikaya soru işareti bırakmadı ve sahadan 92-85 galip ayrıldı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku