Merkezefendi:
banner175
Merkezefendi Oda Orkestrası'ndan ilk konser
 Şefliğini Neslihan Demirbacak’ın yaptığı oda orkestrası ile şefliğini Sevgi Utma’nın yaptığı koro, 30 Mart Çarşamba günü saat 20.00’de düzenlenecek olan ücretsiz konserle sanatseverlerle buluşacak.
 
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, kültür sanat çalışmaları kapsamında önemli bir adım atarak oda orkestrası ve koru kurduklarını belirtti.  
 
Başkan Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak sanattan spora, kültürden eğitim ve bilime birçok hizmet gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bu anlamda belediyemiz bünyemizde ilk kez bir oda orkestrası ve koro kurduk. Sanata, klasik müziğe destek vermek ve evrensel müziği geniş kitlelere ulaştırmak amacıyla kurduğumuz orkestramız ve koromuz ilk kez sahne alacak. Sanatçılarımız uzun zamandır büyük emek vererek bu konsere hazırlanıyor. Tüm sanatsever hemşehrilerimi konserimize bekliyorum” diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku