Merkezefendi:
banner175
Merkezefendili çocuklara ahşap boyama etkinliği
Çocuklar hediye ve gerçekleştirilen etkinlik için mutlu olduklarını Başkan Doğan’a söyleyerek teşekkür ettiler. Ahşap boyama etkinliği bugün de devam edecek.
Çocukların kendileri için büyük bir değere sahip olduğunu  ve onların geleceğin teminatı olduklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı gün boyu gerçekleştirdiğimiz etkinlikler ile büyük bir coşku ile kutladık. Günün sonunda Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu bayramı armağan ettiği, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ile birlikte bir etkinlik gerçekleştirdik. Çocuklarımıza hediye ettiğimiz ahşapları online olarak birlikte boyadık. Çocuklarımız bizim her şeyimiz, bizler için çok değerliler. Tüm çocuklarımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir kez daha kutluyorum’ dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku