Pamukkale:
banner175
Eşiyle tartıştı, apartmanı ateşe verdi
Olay, İncilipınar Mahallesi, 1236/2 Sokak’taki 3 katlı apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, 3 katlı bir apartmanın son katındaki dairede oturan 30 yaşındaki A.A eşiyle tartıştıktan sonra karısı ve çocuğunun üzerine kapıyı kilitledi, herkese dehşeti yaşattı.
 
Bulduğu bir halıyı doğalgaz sayaçlarının bulunduğu noktaya götüren, A.A. ateşe verdi. Üçüncü kattan aşağı inen öfkeli koca, ‘hepiniz ölün’  diye bağırdı ve kaçtı.
 
Önce yaşanan bu duruma bir anlam veremeyen apartman sakinleri bir süre sonra tüm merdivenleri kaplayan duman ile neye uğradıklarını şaşırdı. Kendini dışarı atanlar atabildi ama atamayanlar daire içerisinde mahsur kaldı.
 
Durum hemen itfaiye, doğalgaz ve emniyet güçlerine bildirildi. Olay yerine gelen ekipler önce patlama olasılığına karşı doğalgazı kesti. Daha sonra itfaiye ekipleri çıkan yangına müdahale etti. Zamanında müdahale sonrası karşılıklı daire kapıları yanarken söndürüldü ve soğutma işlemi uygulandı.
 
Bu arada itfaiye ekipleri kilitli olarak içeride mahsur kalan anne ve küçük bebeğini de kapıyı kırarak dışarı çıkarmayı başardı. Meydana gelen üzücü olay sonrası apartman sakinlerinin tümü A.A.’dan şikayetçi oldu. Olayı gerçekleştirdikten sonra ortadan kaybolan şahsın bulunması için çalışma başlatıldı. Yangın sonrası iki daire ve apartman da maddi hasar oluştu. Çıkan yangın ve yaşanan olaylarla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. (Kaynak: Meriçulukuş.tv)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku