Pamukkale:
banner175
Gürlesin'den şaşırtan açıklama: Bizim yetki alanımız ama Büyükşehir'in görevi
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, toz ve yolların durumu hakkında fazla şikayet alınca çareyi topu Büyükşehir’e atmakta buldu. Gazetecilerle yaptığı toplantıda konuşan Gürlesin şaşırtan açıklamalar yaptı.
 
“ŞU SOKAK TOZDAN GEÇİLMİYOR”
Ara sokakların kendilerine ait olduğunu kabul eden Başkan Gürlesin, “Bunlar Büyükşehir’in görevi” dedi ve eleştirileri  bir nebze olsun azaltmaya çalıştı. Altyapı çalışmaları için DESKİ için yıllık 24 milyon bütçelerinden kesinti yapıldığını hatırlatan Gürlesin, “Sağ taraftaki sokağa bir bakın malesef çok kötü. Tozdan geçilmiyor. Eski haline getirmesi gereken Büyükşehir’in görevidir. Biz büyükşehirin görev alanına girersek asli görevimizi yapamayız. Büyükşehirin alanın genişlemesinden dolayı aksaklıklar yaşanıyor. Biz de elimizden geldiğince Büyükşehir’e destek olmaya çalışıyoruz” dedi.
 
Başkan Gürlesin’in Pamukkale TV’de yayınlanan o açıklaması şöyle:
 

 
HARİTA NE SÖYLÜYOR
Başkan Gürlesin’in “Bizim yetki alanımız ama Büyükşehir’in görevi” diye çelişkilerle dolu açıklamasının gerçekliği için Büyükşehir Belediyesi’nin denizli.bel.tr adresindeki görev ve yetki haritasına bakmak yeterli.
Başkan Gürlesin’in “Sağ taraftaki sokak” diye örnek verdiği bölgeyi sizin için haritadan açtık. Haritadaki mavi ve yeşil alanların tamamı Büyükşehir’in sorumluluğunda, geri kalan alanın tamamı için ise Pamukkale Belediyesi sorumlu.


 
YILLIK KESİNTİ MESELESİ
Başkan Gürlesin’in yıllık 24 milyon lira kesinti yapıldığını söylediği pay ise Büyükşehir kanalıyla doğrudan DESKİ’ye aktarılıyor. Altyapının tek elden yönetilmesi için DESKİ bu para ile altyapıyı yapıyor ama üst yapının yapılması işi ise ilçe belediyesine kalıyor. Çünkü DESKİ üst yapıya karışmıyor.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku