Pamukkale:
banner175
Pamukkale, daha temiz olsun diye...
Pamukkale Belediyesi, ilçeyi temiz ve düzenlik tutmak noktasında çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda araç ve temizlik çalışanlarıyla aralıksız temizlik faaliyetleri yürütülüyor. Katı atık toplama ve bertaraf noktasında Pamukkale Belediyesi, 2015 ve 2016 yıllarında mahallelerden periyodik olarak 95 personel ile 25 büyük, 3 küçük hidrolik sıkıştırmalı çöp kamyonu ve 1 adet çok amaçlı katı atık toplama aracıyla toplam 193 bin 367 ton katı atık toplayıp bertaraf etti. Cadde ve sokakların günlük temizliği noktasında ise 76 temizlik elemanı aylık ortalama 8 milyon metrekare alanı süpürürken,  2015 ve 2016 yıllarında toplam 169 milyon metrelik alan çalışanlar tarafından temiz tutuldu. Süpürge makineleriyle ise 2015 ve 2016 yıllarında toplamda 75 milyon metrekarelik alan temizlendi. Hem temizlik hem de araçlarla belirtilen tarihlerde toplam 243 milyon metrekare alan süpürülerek temiz tutuldu. Ekipler durmaksızın ise faaliyetlerine devam ediyor.
 
“TEMİZLİK NOKTASINDA HASSASIZ”
 
Göreve geldikleri günden bugüne ilçede her alanda çalışmaları aralıksız yürüttüklerini aktaran Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, en hassas oldukları konulardan birisinin ise temizlik olduğunu vurguladı. Pamukkale’ye yakışır bir şekilde ilçenin her köşesinin temiz ve düzenli tutulması için yoğun bir çalışma yürüttüklerini aktaran Başkan Gürlesin, “68 mahallemizde 331 bin vatandaşımıza temiz, düzenli ve sağlıklı bir çevre sunmak için ilçemizde yılda 14 milyon liralık dev bir çalışma yürütmekteyiz. Periyodik olarak araç ve çalışanlarla çöplerimiz toplanıp bertaraf edilirken, sokak ve caddelerin temiz olması noktasında temizlik çalışanlarımız ve araçlarımız yoğun tempoda çalışmakta. Ortaya çıkan veriler ise bu konuya ne kadar önem verdiğimizin bir göstergesidir. Yürütülen çalışmalarla Pamukkale İlçemiz, iddia ediyorum ki en temiz şehirlerden birisi konumda. Halkımıza en iyi hizmeti sunmak noktasında her alanda çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku