Sağlık:
banner175
3 yıldır çözüm bulanamayan ağrılarından 1 günde kurtuldu
Tavas ilçesinde yaşayan 55 yaşındaki Recep Zencirci, yüzünde aniden ortaya çıkan ve 3 yıldır devam eden dayanılmaz ağrılarından kurtulabilmek için birçok sağlık kuruluşunun kapısını çaldı. Uygulanan ilaç tedavilerinden sonuç alamayan Recep Zencirci’ye çözüm olarak kendisine yüzündeki sinirlerin yakılması gerektiği söylendi. Ağrıları iyice dayanılmaz hale gelen Recep Zencirci, tanıdığının tavsiyesi üzerine Denizli Özel Egekent Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Memduh Kerman’a müracaat etti. Doç. Dr. Memduh Kerman tarafından kendisine Trigeminal nevralji tanısı konulan hasta, yüzünde senelerdir devam eden ağrılarından yapılan küçük bir müdahaleyle 1 günde kurtuldu.
 
Yüzündeki 3 yıl önce başlayan ağrılarına çözüm arayan hastaya uygulanan Maxiller dal bloğu tedavisi hakkında bilgiler veren Doç. Dr. Memduh Kerman, “Trigeminal nevralji, çok şiddetli ağrıya sebep olan, yüzün duyu hissini ileten trigeminal sinirin basıya uğraması sonucu oluşan sinirsel bir hastalıktır. Verdiği acıdan dolayı halk arasında ‘delirten hastalık’ olarak da anılır. Kişi bu ağrı ile hayata adapte olmakta zorlanır ve birçok faaliyeti yapamaz hale gelir. Hastamız da bize geldiğinde yıllardır bu sıkıntıdan mustaripti. Kendisine uyguladığımız maxiller dal bloğu tedavisi ile aynı gün taburcu oldu ve eski sağlığına kavuştu” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Anne sütü bebeği enfeksiyonlara karşı koruyor
1-7 Ağustos Emzirme Haftasında anne sütünün önemine dikkat çeken Özel Egekent Hastanesi Çocuk Sağlığı...

Haberi Oku