Sağlık:
banner175
Acıpayam Devlet Hastanesi'nden çifte başarı
Acıpayam Devlet Hastanesi, 2 hafta önce dijital hastane unvanı kazanmasının ardından yeni başarılara daha imza atmaya devam ediyor.
 
Türkiye Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü’nün belirlediği ekip tarafından yapılan ön inceleme ve değerlendirmenin ardından Acıpayam Devlet Hastanesi “Anne Dostu Hastane” tescili almaya hak kazandı. Türkiye’de bu unvanı hak eden 23 hastane bulunuyor. Bu unvan Denizli’de ilk kez Acıpayam Devlet Hastanesi’nin oldu.
 
Yine Sağlık Bakanlığı tarafından her yıl düzenli olarak Türkiye genelinde yapılan Sağlıkta Kalite Standartları (SKS) değerlendirmesinde 100 üzerinden 99.6 puan alan Acıpayam Devlet Hastanesi, Denizli’deki en yüksek kalite puanının sahibi oldu.
 
Başarının bir ekip işi olduğunu belirten Genel Sekreter Uz. Dr. Berna Öztürk, Acıpayam Devlet Hastanesi’nin art arda yakaladığı başarıların Denizli için büyük bir gurur ve mutluluk verici olduğunu dile getirdi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Anne sütü bebeği enfeksiyonlara karşı koruyor
1-7 Ağustos Emzirme Haftasında anne sütünün önemine dikkat çeken Özel Egekent Hastanesi Çocuk Sağlığı...

Haberi Oku