Sağlık:
banner175
Tan Tekstil'den sağlığa iki önemli bağış
Sağlık ve eğitime yaptığı bağışlarla tanınan Tan Tekstil’in sahibi Denizlili iş insanı İbrahim Tan, iki önemli bağış daha yaptı.
 
Devir teslim töreni Tan Tekstil’de yapıldı. Törende konuşan Tan, “Denizli’de doğduk ve büyüdük. Burada kazanıyoruz ve bu kazancımızdan bir miktar devletimize destek olmaya gayret ediyoruz. Doktor Hanım bize bu konudaki eksiklikleri bildirdikten sonra biz bunu bir görev adlettik. Dolayısıyla ailecek karar verdik. Her yıl sağlık hizmetlerine bu tür destekleri vermeye devam edeceğiz. Bugün yoğun bakım ünitesine cihazlar ve bir ambulans alındı. Önümüzdeki sene eksiklik hissedilen noktalara daha fazla cihazlar almaya gayret edeceğiz. Sağlık hizmetine ihtiyacı olan birinin tedavisi için bu makinalar ihtiyaçsa biz de almalıyız diye düşünüyorum. Kardeşim ve oğullarım ile birlikte bu desteklerimiz devam edecek ” dedi.
 
Denizli Sağlık Müdürü Berna Öztürk, sağlığa yaptıkları bağışlardan dolayı hayırsever iş sadamı İbrahim Tan’a teşekkür ederken, Vali Hasan Karahaan ise Denizli’nin hayırseverlikteki yarışına dikkat çekti.
 
Vali Karahan, “Denizlimiz hayırseverlikte yarışan bir şehir. Milli Eğitim alanı bu yarışta sanki öncelik almıştı ama sağlık alanında da ihtiyaç olan noktalarda yapılacak olan bu desteklerin büyük bir boşluğu dolduracağı aynı zamanda da kalıcı bir hayır olduğu düşüncesiyle Doktor Hanımın da gayreti ve takibiyle güzel neticeler alıyoruz. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Tan Ailesi bize bu konuda öncülük etti.Bu örnek desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sağlıkta tabi çok güzel işlerimiz var çok güzel gelişmeler var ama mutlaka eksik kaldığımız noktalar oluyor. Hayırseverlerimiz her konuda olduğu gibi bu noktalarda da bizlere destek oluyorlar. Onun için tüm hayırsıverlerimize de teşekkür ederiz. Şimdiden hayırlı olsun”dedi.
 
Tan Ailesinin ikinci ambulans bağışı ile Denizli genelindeki ambulans sayısı 109’a ulaştı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Anne sütü bebeği enfeksiyonlara karşı koruyor
1-7 Ağustos Emzirme Haftasında anne sütünün önemine dikkat çeken Özel Egekent Hastanesi Çocuk Sağlığı...

Haberi Oku