Serinhisar:
banner175
Serinhisar'da 14'ü tutuklu 26 kişiye FETÖ davası
Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, soruşturmanın tamamlandığı ve hazırlanan iddianamenin Denizli Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildiği bildirildi.
 
Yazılı açıklamada “FETÖ/PDY Terör Örgütünün Serinhisar ilçesindeki esnaf yapılanması, mütevelli heyeti toplantıları, dernek ve yurt çalışmaları ile örgütün ilçedeki mali yapılanmasına ilişkin bilgi sahibi ifadeleri” doğrultusunda Serinhisar Esnaf ve Genç İşadamları Derneği ile Işık Eğitim ve Sağlık Hizmetleri Vakfına ait binalarda inceleme yapıldığı belirtildi.
 
Açıklamada, vakif ve derneğe üye olan 14’ü tutuklu, 26 şüpheli hakkında “FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü Üyeliği suçundan Denizli Ağır Ceza Mahkemesi nezdinde kamu davası açılmıştır” denildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Serinhisar’da otomobille hafif ticari araç...
Serinhisar ilçesinde, hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucu 17 yaşındaki Hilal öldü, 3 kişi...

Haberi Oku