Siyaset:
banner175
Akbulut: Fatih'in Torunları 2023, 2053 ve 2071'e hazır
Ak Parti Denizli İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Akbulut, İstanbul'un Fethi'nin 565'nci yıldönümü olan 29 Mayıs nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. Akbulut mesajında  şu sözlere yer verdi:
"Bundan tam 565 yıl önce atamız Sultan 2.Mehmet Istanbul'u fethetmiş ve 'Fatih' ünvanını almıştır. 21 yaşında imkansız gözüyle bakılan İstanbul'u fetheden Fatih Sultan Mehmet, aynı zamanda Peygamber Efendimiz (sav)'ın da hadisine mazhar olmuştur. Gençlik olarak ecdadımızı örnek alıyoruz. Ak Parti Gençlik Kolları olarak Yeni Fatihler, Yıldırım Beyazıtlar, Osman Gazil'ler yetiştirmeye devam edeceğiz. Atalarımızından aldığımız güçle çalışıyoruz. Fatih'in Torunları 2023, 2053 ve 2071'e hazır! Bu duygu ve düşüncelerle İstanbul'un 565'nci fetih yıldönümünü kutluyorum." dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku