Siyaset:
banner175
CHP Heyeti buluşmasında iki belediye başkanı tartıştı iddiası
Denizli Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Mustafa Kaya, CHP heyetinin Denizli görüşmeleriyle ilgili edindiği kulis bilgilerini köşe yazısına taşıdı. Kaya’nın Büyükşehir adaylığı için Adnan Keskin isminin ön plana çıktığını iddia ettiği yazısında, heyetin Kazım Arslan ismini de yokladığı, Melike Basmacı ile kahvaltı yapıldığını belirtti.
 
Kaya’nın yazısında dikkat çeken bir bölüm ise Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay ile Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik arasında geçtiği iddia edilen diyalog oldu. Kaya’ın yazısının o bölümü şöyle:
 
“Sürpriz çıkış ise Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik’ten geldi. Heyetin kendisine yönettiği “Denizli Büyükşehir Adayımız Kim Olmalı” sorusuna Çelik’ten sürpriz bir şekilde, “Büyükşehir Adayı ben olabilirim” cevabı gelince ortalık karıştı. Buldan Belediye Başkanı Gülbay Çelik’e “Bu elbise sana bol gelir abla” diye seslendi.  Bekilli Belediye Başkanı Başkafa ise; Kazım Aslan ismi de ortaya atılınca; Adnan Keskin daha iyi olur, demekten kaçınmadı. 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku