Siyaset:
banner175
Denizli'nin Yükselişi Hız Kesmeden Devam Edecek
İş dünyasının Meclis’te daha aktif temsil edilmesinin son derece önemli olduğunu ifade eden işadamı Bekir Çakır, Çakır şirketler grubu olarak Denizli’de önemli işlere imza attıklarını, sivil toplum kuruluşlarında aktif görev alarak da kente ve ülkeye katkılar sağlamaya çalıştığını ifade ederek, bundan sonraki hedefinin siyasette de Denizli’yi başarıyla temsil etmek olduğunu söyledi.
Genç işadamı Bekir Çakır sözlerine şöyle devam etti: ‘’Çakır Group Gayrimenkul İnşaat Ltd. Şti. firması olarak Denizli ve ilçelerinde gayrimenkul alım satım, yatırım danışmanlığı alanlarında hizmet vermekteyiz 2011 yılında AK Parti üyeliğimi gerçekleştirdim. 2011-2013 yılları arası Pamukkale Üniversitesinde bulunan ÜNİAK topluluğunda görev aldım. 2012 yılından bu yana yapılan seçimlerin tamamında AK Partimiz tarafından görevlendirilerek sandık başkanı, sandık müşahidi olarak seçim çalışmalarında yer aldım. 2014-2017 tarihleri arası Denizli Genç MÜSİAD' da aktif olarak görev aldım. 2014-2018 yılları arasında iki dönem Denizli İnşaat Mühendisleri odası yönetim kurulu üyesi olarak görev aldım. 2015 yılından bu yana Tebessüm Derneği Denizli Şube temsilcisi olarak görev yapmaktayım. 2016-2018 yılları arasında ASKON (Anadolu Aslanları İşadamları Derneği) Denizli Şubesinde yönetim kurulu üyesi olarak görev aldım. 2018-2020 yılları arasında AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi olarak aktif siyaset içinde görev aldım. Ağustos 2018 -  Şubat 2023 tarihleri arasında 4,5 yıl süre ile Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Gençlik Kurulu Denizli şubesi (Genç ASKON Denizli) kurucu başkanı olarak görev aldım. 2020 ve 2021 yıllarında Türkiye geneli ‘En Aktif Şube’ ve ‘En Çalışkan Şube Başkanı’ ödüllerine layık görüldüm. 2021 yılından bu yana TÜRES (Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği) Denizli Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktayım.Mart 2022 tarihinden bu yana DEİK(Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu) Arjantin Masası yönetim kurulu üyesi olarak halen görev yapmaktayım. Ekim 2022 tarihinde gerçekleşen seçimde Denizli Ticaret Odası Meclis Üyesi olarak seçildim ve en genç meclis üyesi olarak görevimi yürütmekteyim. Şubat 2023 tarihi itibariyle Genç ASKON (Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Gençlik Kurulu) Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktayım. Tüm bu birikimimi de Meclis’te şehrimize katkı sağlamak için kullanmak istiyorum’’.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku