Siyaset:
banner175
Eski milletvekili Basmacı'dan ‘Büyükşehir'e aday değilim' mesajı
Basmacı, CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile yaptığı açıklamanın ardından facebook hesabından şu açıklamayı yaptı:
 
Canım Denizli’m,
Sayın genel başkanımla yaptığımız görüşme sonunda Denizli’mizde tüm belediyelerimizi alacağımız malum. Benimde tüm gücümle aday arkadaşlarımın yanında olacağımı bilmenizi isterim. Ben bir cumhuriyet kızıyım, ben bir anneyim. Ülkemiz için çalışarak borcumuzu ödeyeceğim.
Bu seçimlerde kimsenin makamla koltukla derdi yok, biz Denizli’mizi ve ülkemizi yalandan talandan kurtararak, hak ettiğimiz laik, özgür, güçlünün haklı değil haklının güçlü olduğu adil, Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimleriyle yönetilen bir ülke için çalışmaktayız.
Hep birlikte başarabiliriz.
Hayat şiarım; birlik ve beraberlik ölümden gayri her şeyi yener. M.Kemal Atatürk”
 
DENİZLİ’Yİ KONUŞTUK!
Sosyal medya paylaşımının ardından HABER HOROZU’nun ulaştığı Basmacı, aday olmadığını daha önce de açıkladığını belirterek, “Benn aday değilim” dedi. Basmacı, Kılıçdaroğlu’nun kendisine Denizli Büyükşehir adaylığını teklif edip etmediği soruyu ise “Denizli’yi konuştuk. Aday değilim ama CHP için var gücümle çalışacağım” sözleriyle yanıtladı. Kaynak: Haberhorozu.com
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku