Siyaset:
banner175
Güngör'den HDP'nin aday çıkarmaması yorumu: 6'lı masa 7'li masa oldu
Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör HDP’nin Cumhurbaşkanı Adayı çıkarmaması sonrasında açıklama yaptı, “Bugüne kadar Millet ittifakı gelinen noktada terörle arasına mesafe koyamayan bir parti olan HDP’nin aday çıkarmaması ile gerçek yüzünü ortaya çıkarmıştır. 6’lı masa artık 7’li masa olmuştur” dedi.
 
Güngör, Cumhur İttifakı’nın teröre her zaman mesafeli olduğunu belirten Güngör, “Bu sürece kadar örtülü olarak giden bu durum artık aşikar bir şekilde ortaya çıkmıştır. Millet ittifakı yerini belli etmiştir. Bizler Cumhur ittifakı olarak her zaman terörün hiç bir türüne müsaade etmedik. Bugüne kadar sürdürdüğümüz mücadelede hiçbir taviz vermedik. Terörü normalleştirmeye çalışanlara, süslü kelimelerle terör örgütlerine hizmet edenlerle olmadık” diye konuştu.
Güngör, açıklamasında şunları ifade etti:
“Biz biliyoruz ki kirli emellerini gizleyenler elbette millet iradesinin tecelli edeceği 14 Mayıs gününde hüsrana uğrayacaktır. 14 Mayıs seçimleri sadece bir iktidar seçimi değil aynı zamanda Türkiye’nin kader seçimi olacaktır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, hükümetimiz ve şanlı ordumuz terörle gerek sınır dışında gerekse ülke içinde en etkin mücadeleyi yürütmektedir. Bugün bu mücadeleden rahatsız olanların niyetleri ortadadır. Milletimiz gereken cevabı 14 Mayısta hepsine verecek.
13. Cumhurbaşkanı olarak Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçecektir.”
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku