Siyaset:
banner175
MHP 3 ilçeye başkan atadı, Baklan'daki ise en ilginci...
MHP’deki keşmekeş sürüyor... Pamukkalehaber.com’un özel haber olarak gündeme getirdiği karmaşaya göre kapatılan ilçe teşkilatlarına atamalar yapıldı.
 
Pamukkalehaber.com’un haberine göre; Daha önce toplu şekilde istifa eden Baklan ilçe teşkilatının yanı sıra Honaz, Bekilli ve Beyağaç İlçe Teşkilatları da kapatıldı. 1 kasım 2015 seçimleri sonrası muhalif kanadın genel kurul istemesi ile başlayan ve partinin genel merkezi tarafından muhaliflerin partiden ihraç edilmesi ile iyice tırmanan süreçte MHP’de çatırdamalar devam ediyor.
 
İlk olarak seçilmiş il başkanı Yasin Öztürk ve yönetim kurulu üyelerinin görevden alındığı partide kapatılan ilçe teşkilatlarına yenileri eklendi. MHP Genel Merkez’i daha önce toplu şekilde istifa eden Baklan İlçe Teşkilatının yanı sıra Honaz, Bekilli ve Beyağaç İlçe Teşkilatların da kapatıldığını açıkladı.
 
3’Ü YENİDEN AÇILDI
MHP, kapatmanın ardından üç ilçenin teşkilatlarına jet hızıyla atama yaptı. Baklan’a eski belediye başkanı İhsan Karaçolak, Honaz’a 2009’da yine partide başkanlık yapan Hüseyin Burhan ve Beyağaç’a ise Yaşar Akakça atandı. Bekilli ilçe teşkilatının ise haftaya açılacağı açıklandı.
 
BAKLAN’DA KARAÇOLAK DETAYI
Atamaların en ilginci ise Baklan’da gerçekleşti. 2009 yerel seçimlerinde MHP’nin adayı olarak seçime katılan ve belediye başkanı olan İsa Karaçolak, hemen ardından Ak Parti’ye transfeer oldu; rozetini de dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan taktı.
 
Ancak Karaçolak 2014 seçimlerinde Ak Parti tarafından aday gösterilmedi. Eski başkan, böyle olunca Ak Parti’den de istifa etti ve partisine geri döndü. Şimdi de İl Başkanı Cafer Birtürk yönetimi tarafından ilçe başkanı olarak atandı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku