Siyaset:
banner175
MHP'nin  'Adım Adım 2023, İl İl Anadolu' toplantısı gerçekleştirildi
Programa MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, MHP Merkez Yönetim Kurulu üyeleri Deniz Depboylu, Burak Pehlivan, Oğuz Akarfırat, Mustafa Aksoy, Ali Uçak ve Mehmet Ödevli, Denizli İl Başkanı Ziya Gökalp, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör ve davetliler katıldı.

Akçay, Denizli'de bir otelde düzenlenen "Adım Adım 2023, İl İl Anadolu" temalı programda yaptığı konuşmada, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla düzenlenen programların, bugün 70 ilde tamamlandığını, gelecek hafta 81 ile ulaşacaklarını aktardı.

"Tek gayemiz bu güzel vatan üzerinde yaşayan aziz milletimizin birliğinin, bütünlüğünün korunması, ülkemizin gelişip güçlenmesi, refahının artmasıdır" ifadesini kullanan Akçay, toplantılarla ülkenin dört bir yanındaki vatandaşları dinlediklerini, hedef ve politikalarını anlattıklarını dile getirdi.

Cumhur İttifakı'nın, 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası ülkenin maruz kaldığı saldırılara karşı yerli ve milli bir duruş olarak kurulduğunu anlatan Akçay, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni tesis eden bir ittifak olarak Cumhur İttifakı bir sistem ittifakıdır. CHP zihniyetinin memlekette istediği şudur; iktidarsız iktidar istiyor adamlar. Bütün söylemlerinden çıkan; sembolik olsun, yetkisi olmasın... O bakımdan güçlü yasama ve yürütme, ülkemizin ihtiyacıydı ve bu temin edilmiştir. Bu yeni yönetim sistemiyle fiilen yönetimde istikrar elde edilmiştir. Türkiye, tarihinin yönetim ve siyasi istikrar bakımından en istikrarlı dönemini yaşamaktadır. Tarihimizin en fonksiyonel, en etkili, demokratik, en uzlaşmacı meclisi de bugünkü TBMM'dir." DENİZLİ (AA)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku