Siyaset:
banner175
Sosyal medyanın gündemi Denizli ve Zeybekci oldu
Denizli İl Başkanlığı tarafından organize edilen ve Denizli İl Başkanı Necip Filiz’in ilk paylaşımıyla başlayan hastag çalışması kısa bir sürede Türkiye Gündeminde ilk basamaklara tırmanarak ardından birinciliğe oturdu ve  uzun süre birinciliği kimseye kaptırmadı.

 
İlk paylaşımın üzerinden saatler geçmesine rağmen binlerce medya kullanıcısı tarafından konuşulmaya devam eden #TürkiyeEkonomisiEminEllerde etiketiyle Denizli hemşehrileri Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ye hem sahip çıktı, hem de ekonomi alanındaki başarılarından dolayı teşekkür etti.

 
AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; “ Türkiye ekonomisini baltalamak için içeride ve dışarıda pek çok kirli algı operasyonlarına rağmen Türkiye büyümeye devam ediyor. Denizlimizin Gururu Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci sayesinde ‘ Türkiye Ekonomisi Emin Ellerde "istikrar devam edecek"  diyerek;  başta tüm Denizlili hemşehrileri olmak üzere  hastag’e Türkiye’nin farklı illerinden destek veren tüm sosyal medya kullanıcılarına teşekkür etti.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku