Siyaset:
banner175
Tek başına parti gibi çalışan MHP adayı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Cumhur ittifakına dahil olduktan sonra ismini çok da zikrettiren seçim çalışmalarına imza atmadı. Örneğin Genel Başkan Devlet Bahçeli henüz hiç miting yapmadı. Bu sessizlik Denizli’de de böyle…
 
 
İkinci sıradaki Mehmet Uz, milletvekili olabilmek için adeta çırpınıyor. Ancak 8 adaydan diğer 6’sını da sahalarda görebilen çok az insan var. Adaylar mahalle gezileri yaparak seçim çalışması yürütürken ikinci sıradaki aday Uz, şansı çok az olmasına karşın adeta çırpınıyor.
 
Parti de Uz’un bu hevesini görmüş olacak ki, onu ikinci sıraya yerleştirerek bir ateşleme mekanizması gibi kullanıyor.
 
Hatta bazı yerlerde “Denizli’de 4 parti seçime katılıyor; Ak Parti, CHP, İyi Parti ve Mehmet Uz” diye espriler yapılıyor. Genç aday, ‘Tek kişilik dev kadro’ gibi çalışıyor. Gidiyor, seçim çalışması yapıyor, danışmanları aracılığıyla bunları seçmenlerine ulaştırıyor, televizyon programlarına çıkıyor, Cumhur İttifakını ve partisini anlatarak oy istiyor. Ancak bunları tek başına yapınca da siyasi espriler peşinsıra geliyor.
 
Arı gibi çalışan Uz, bu gayretinin sonucunu alarak ikinci sıradan milletvekili seçilebilecek mi göreceğiz. Ama son seçimlerin sonuçlarına bakıldığında MHP’nin Denizli’den iki milletvekili çıkarması hayal gibi görünüyor.
 

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku