Siyaset:
banner175
Yılmaz'dan HDP'li Güzel'e tepki
 
2017 yılında düzenlenen hava destekli operasyonla etkisiz hale getirilen PKK'lı terörist Volkan Bora ile fotoğrafları ortaya çıkan HDP Milletvekili Semra Güzel'e bir sert tepki de MHP Pamukkale İlçe Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'dan geldi.
Terör örgütünün uzantısı olan bir parti milletvekilinin, Mehmetçik'e, Türk polisine ve masum vatandaşlara kurşun sıkan PKK'lı bir teröristle fotoğraflarının bulunmasının hiçbir suretle kabul edilemeyeceğini vurgulayan MHP Pamukkale İlçe Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, "Bu olayı hiçbir suretle kabul etmiyor ve şiddetle kınıyorum. Bir milletvekilinin, bırakın bir teröristle yan yana fotoğrafının bulunmasını aynı cümlede isimlerinin geçmesi dahi zuldür. İnanıyorum ki, Gazi Meclisimiz vatan hainlerini Meclis koridorlarında barındırmayacak, dokunulmazlığının kaldırılmasıyla da gereken yapılacaktır" dedi.
Yürekleri ve vicdanları yaraladı
Yürekleri ve vicdanları yaralayan söz konusu olayın siyaseti ve dolayısıyla demokrasiyi de kirlettiğini kaydeden Yılmaz, "Aziz milletimiz teröristle fotoğrafı çıkan bir milletvekiline hiçbir şekilde tahammül edemez. Eli kanlı terör örgütü ile bir arada olanları Gazi Meclisimizde görmek istemiyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da terörle mücadelemiz devam edecektir" ifadelerini kullandı. Bir takım odakların yaşanan vahim olaya tepki göstermeyerek sessiz kalmasını sert dille eleştiren Yılmaz, "Maalesef HDP'nin gizli ortakları ölüm sessizliğini koruyor. Emin olun aziz milletimiz bunun hesabını da sizden soracaktır" diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku