banner175
Amatör spor kulüplerine 900.000 TL
Denizli’de geleceğin yeteneklerini yetiştiren ve sağlıklı bir genç neslin oluşmasında kilit rol oynayan amatör spor kulüplerini her yıl destekleyen Büyükşehir Belediyesi bu yıl da spor camiasının yanında yer aldı. Denizli genelindeki Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'na bağlı 97 kulübe toplamda 900.000 TL maddi destek verecek Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yılki ilk yardım programı Acıpayam, Çameli ve Serinhisar’da 23 ayrı kategoride faaliyet gösteren 6 kulübü kapsadı. Acıpayam Yeni Düğün Salonu’nda başlayan destek programına, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, davetliler ve amatör spor kulüpleri katıldı.
 
“Spor aslında hayatın ta kendisidir”
 
Başkan Zolan, burada yaptığı konuşmada, sporun ruh ve fizik sağlığı anlamında çok önemli olduğunu vurgulayarak, “Bunun yanında sporun insana kazandırdığı farklı güzellikler var. Spor ekip ruhunu, birlikte çalışabilme ruhunu aşılar. Spor aslında hayatın ta kendisidir. Yenilmek de vardır, galibiyet de vardır. Yere düşmek de vardır, kalkmak da. Hayat da öyle. Spor aslında hayatın bir ön provasıdır. Sporda kurallar ve disiplin vardır, bunlara uyarsan başarı da arkasından gelir. Keşke tüm çocuklarımıza spor yaptırıp o disiplini, ekip ruhunu kazandırabilsek. İşte spor bunun için çok önemli” dedi.
 
“Denizlimiz amatör sporların başkenti olacak”
 
Büyükşehir olduktan sonra köy köy kasaba kasaba gezip yeni statünün getirilerini anlattıklarını hatırlatan Başkan Zolan, “Şükürler olsun 3 yıl önce hayal ettiğimiz şeyleri bir bir gerçekleştiriyoruz. Spor da aynı şekilde bir çok alanda spor tesisi yapıyoruz. ‘Denizli merkezde ne varsa tüm ilçelerimizde aynısı olacak dedik’ ve o hedefe doğru hızlı bir şekilde koşturuyoruz” diye konuştu. Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “İnşallah bu desteklerle Denizlimiz amatör sporların başkenti olacak. Şu anda 27 branşta ücretsiz spor kursu veriyoruz. İşte yeni bir alan daha açıldı. Artık kayak sporu da Denizli’de yapılır hale geldi. İnşallah bu çeşitliliği artırarak hiç kimsenin spor yapmaya mazereti olmasın, herkes istediği her alanda spor yapsın istiyoruz.”
 
“Mesele geleceğimiz”
 
Artık ilçelerde de tenis kortları yaptıklarını ifade eden Başkan Zolan, “Çünkü benim insanım, Denizli’deki tüm vatandaşlarım her şeyin en iyisine, en güzeline layık. Onlara her spor dalını yapabilmeyi sunmamız gerekiyor. Şunu bilin ki imkanımız neyse en üst seviyede sizlere destek olmaya çalışacağız. İnşallah Federasyon Başkanımızla birlikte gayretlerimiz devam edecek. Mesele gençlik, mesele gelecek. Geleceğimiz için her türlü fedakarlığı yapmamız gerekiyor” diye konuştu.
 
Başkan Osman Zolan’a sürpriz
 
Başkan Zolan, daha sonra Acıpayam, Çameli ve Serinhisar’da 23 ayrı kategoride mücadele eden 6 spor kulübüne toplamda 58.750 TL değerindeki yardım çeklerini verdi. Törenin sonunda ise Çamelispor Kulüp Başkanı İsmail Aksoy, Başkan Osman Zolan’ın Çameli ilçesinde katıldığı bir organizasyonda yaptığı penaltı atışı fotoğrafını hediye ederek sürpriz yaptı.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku