banner175
Avrupa Şampiyonu milli güreşçi Süleyman Karadeniz'in baba ocağında büyük sevinç

Avrupa şampiyonluğu elde eden Süleyman'ın ailesinin yaşadığı Çivril ilçesi Işıklı Mahallesi'nde büyük sevinç yaşanıyor.
 
Çiftçilik ile uğraşan anne Döndü ve baba Mustafa Karadeniz, tek katlı evlerinde gelen tebrikleri kabul ediyor.
 
Anne Karadeniz, oğlunun antrenmanlarda giydiği Türk bayraklı eşofmanını giyerek yaptığı açıklamada, müsabakayı televizyondan izlediklerini ve bu sırada gözyaşlarına hakim olamadıklarını söyledi.
 
Oğlunun ilkokul yıllarında güreşe merakının olduğunu ve 12 yaşında güreşe başladığını anlatan Karadeniz, "Oğlumun güreşe başladığı ilk zamanlarında ona 'oğlum güreş zor gitme' demiştim. Oğlum da 'anne ben hayallerimin peşinden koşmak istiyorum' demişti. Dün akşam canımın maçını merakla takip ettik. Evdeki heyecanı görmeniz lazımdı. Oğlumun yenmesi için bildiğim tüm duaları okudum. Aslında ben onun şampiyon olacağını rüyamda görmüştüm. Kimselere söyleyemedim, nazar değmesin diye. Oğlum başarısıyla Türkiye'yi gururlandırdığı için çok mutluyuz. Onunla gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı.
 
Dede Ali Karadeniz ise müsabaka sırasında çok heyecanlı olduklarını belirterek, "Maç bitene kadar izledik. Ben bile ağladım. Torunum Türk bayrağını dalgalandırdı. Türkiye'ye böyle bir torun yetiştirdiğimiz için halen içimde sevinç var. Torunum küçüklüğünde çok sessizdi. Böyle olacağını bilemezdik. Sabaha kadar gözüme uyku girmedi" değerlendirmesinde bulundu.
 
Babaanne Dudu Karadeniz de torununu televizyonda gördüğünde dünyalarının kendisinin olduğunu ifade ederek, "Dua ettim. Torunum ufak yaşta gurbete gitti. Çok çile çekti yaban ellerinde. Bizi çok gururlandırdı. Maç sırasında gözyaşlarımı dindiremedim. Allah herkese göstersin" diye konuştu. DENİZLİ (AA)
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku