banner175
Denizlispor'da Kehinde krizi
Denizlispor yönetimi Nijeryalı santrforun alacağı 20 bin Euro'yu ödeyerek futbolcunun serbest kalmasını önledi. Yönetim ve Kehinde arasında iplerin kopması halinde futbolcu için bonservis ücreti belirlenecek. Bu arada, geçen sezon devre arasında transfer olup 10 gol attığı Denizlispor'la bağlarını koparma noktasına gelen Kehinde'ye Afyonkarahisar kampına geç katılması nedeniyle yönetimin ceza vermesi bekleniyor. Kızı dünyaya gelen Kehinde'nin izin almadığı iddia edildi.
 
SİVASSPOR'DAN MERT HAKAN'A TEKLİF
Öte yandan, transfer çalışmalarını sürdüren Denizlispor, Sivasspor'da forma giyen 24 yaşındaki Mert Hakan Yandaş'ı gündemine aldı. Sivasspor ile temas kuran Denizlisporlu yöneticiler, genç orta saha oyuncusu için resmi teklif yaptı. Teknik direktör Yücel İldiz'in de takımında görmek Mert Hakan için Sivasspor'dan yanıt bekleniyor. DHA
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku