banner175
Denizlispor kendi evinde Sivasspor'a 2 golle boyun eğdi
Güzel bir havada Sivasspor’u ağırlayan Denizlispor, ilk yarıda neredeyse hiç varlık gösteremedi. 41’nci dakikada Hakan Arslan’ın tartışmalı golüne engel olamayan Denizlispor ikinci yarıya ‘nispeten’ daha iyi başladı.
 
Oyunu Sivas’ın sahasına yıkan Denizlispor gol yollarındaki organizasyonlarda istediği pozisyonları bulamadı. Teknik Direktör Mehmet Özdilek’in, sezon başından beri, lig maçlarında neredeyse hiç forma şansı bulamayan futbolculara ilk 11’de ve sonradan oyuna dahil ederek şans verdiği maçta istenen goller bir türlü gelmedi.
 
Maçın son dakikalarında seyircinin de sabrı taşmış olacak ki ıslıklı ve alkışlı protesto sesleri yükseldi.  Bu sırada Sivas’ın tecrübeli golcüsü Kone 90+1’de sahneye çıktı ve 2-0 yapan golü kaydetti. ‘Yönetim istifa’ sesleri tribünlerden yükselirken haftaya oynanacak Beşiktaş maçı öncesi taraftar kara kara düşünmeye başladı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku