banner175
Denizlispor'da eski başkan toplantıya girmek istedi, taraflar karakolluk oldu
Yukatel Denizlispor’da bugün Başkan Ali Çetin ve kurmayları temlikler hakkında sosyal medyada dolaşan iddialara yanıt vermek üzere bir basın toplantısı düzenledi.
 
Toplantı yerel kanallar tarafından canlı yayınlandı. Başkan Çetin temliklere ilişkin açıklamalarda bulundu ve sosyal medya paylaşımlarını eleştirdi.
 
Bu arada yapılan konuşmalarda eski başkan Süleyman Urkay dönemine de değinildi. Başkan Ali Çetin, Urkay’ın da temlik aldığını fakat kendisinden sonraki yönetime devrettiğini hatırlattı.
 
Toplantıda sahte hesaplarla yapılan sosyal medya paylaşımları ve eski dönemlere ait borçlara ilişkin de sözler sarf edildi.
 
Toplantı sürerken salon dışından arbede ve bağrışma sesleri geldi. Biraz sonra toplantının yapıldığı salonun kapısının zorlanarak açıldığı eski Başkan Süleyman Urkay’ın içeri girmek istediği gözlendi.
 
Kulüp personeli ve bazı görevliler tarafından durdurulmak istenen eski başkan Urkay’ın son derece sinirli olduğu gözlendi. Kendisine müdahalede bulunmak isteyenlerle tartışan ve zorla dışarı çıkarılmak istenen Urkay duruma tepki gösterdi, müdahale edenlerle arbede yaşadı.
 
Bu sırada Denizlispor Başkanı Ali Çetin ve yöneticiler toplantı salonundan dışarı çıkarak durumu anlamaya çalıştı.
 
Daha sonra kulüp binası dışarısına çıkarılan eski başkan Süleyman Urkay burada bir süre daha bekleyerek görüşlerini anlatmak istedi. Buna karşın olay yerine polis çağırıldı ve sözlü tartışma dışarıda da sürdü. Daha sonra olay yerine gelen polis ekipleri Urkay’a ‘Davacı mısın?’ diye sordu. Onun da davacı olacağını belirtmesinden sonra polis aracına davet edilerek karakola götürüldü.
 
Eski baş­kan Urkay’ın olay­dan kısa süre önce sosyal medya hesabından ‘Siz önce takım neden 15’nci sıra­da bunun hesabını verin’ paylaşımı yaptığı belirtildi.
 
Eski başkan Süleyman Urkay’ın basın toplantısında geçen hangi sözlere öfkelendiği ve kulüp binasına geldiği ise şimdilik anlaşılamadı. (Kaynak: Denizlisporhaber.com)
 
ALİ ÇETİN'DEN AÇIKLAMA
Yaşanan olay sonrası kulüp başkanı Ali Çetin gazetecilere açıklamalarda bulundu. Ali Çetim “Üzücü bir durum. Yapacak bir şey yok. Canı sağolsun. O da buraya yıllarca hizmet vermiş birisi. Hiç yakışmadı kendisine… Kamuoyunun takdirine bırakıyoruz her şeyi. Bizi hiç kimse hiçbir şey yıldıramaz bundan emin olunsun. Sonuna kadar da bu şehre mahçup olmamak için tüm mücadelemizi daha fazla vereceğiz bu saatten sonra” dedi.

 
DENİZLİSPOR’DA GÖREV DEĞİŞİMİ
Öte yandan, Denizlispor'un genel müdür yardımcısı Murat Selver Doğru, karar defterindeki bilgileri sızdırdığı iddiasıyla gönderildi, genel müdür Gönül Türk’ün yetkisi alındı. Yeni müdür ise Öztürk oldu
 
Süper Lig'de ilk 5 hedefiyle başladığı sezonda tepetaklak olan ve 14. sıraya kadar gerileyen Yukatel Denizlispor'da şok gelişmeler yaşanıyor. Kulübün genel müdür yardımcısı Murat Selver Doğru, görevinden alındı. Doğru'nun karar defterindeki bilgileri sızdırdığı iddiasıyla, görevine son verildiği iddia edildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku