banner175
Denizlispor'da liderlik sevinci
Denizlispor, 5-1’lik Adana Demirspor galibiyeti ve Gençlerbirliği’nin yenilmesinden sonra liderliğe oturdu. Bu, 2010-11 sezonundan bu yana Denizlispor’un ilk liderliği oldu. ‘O sene bu sene’ inancının yüksek olduğu kentte, liderliğin gelmesiyle daha önce kısık sesle söylenen şampiyonluk şarkıları yüksek sesle söylenmeye başlandı.
 
Takımın tatmin edici futbol oynayıp, güzel gollerle üst sıralardaki yerini korumasında teknik ekibin de büyük payı var. Göreve geldikten sonra takımı 11 maça çıkaran ve yenilgi yüzü göstermeyen Teknik Direktör Yücel İldiz’e kentteki sevgi de büyük… Adana Demirspor maçında taraftarın tezahüratla teşekkür ettiği İldiz’in yönetiminde 11 maça çıkan Denizlispor 29 puan topladı.
 
İLDİZ: "CİDDİYETİ BIRAKMAYACAĞIZ"
Öte yandan maç sonu değerlendirmesi yapan İldiz, ciddiyeti elden bırakmadan yollarına devam edeceklerini söyledi. 
Takımın başında çıktığı 11'inci maçta 9'uncu galibiyetini alan ve hiç yenilgi yüzü görmeyen İldiz, "Tüm Denizli'ye teşekkür ediyorum. Tüm taraftarlarımıza, camiaya teşekkür ediyorum. Maç öncesi de söylemiştim. Şimdi herkes bizi yakalamaya çalışacak biz de yukarıyı yakalamaya çalışacaktık. Bugün o yukarıyı yakaladık. Bundan sonra her müsabaka çok zor. Her maçı ciddiye almamız lazım. Maç boyunca yalnız yediğimiz gol pozisyonunda 5-6 dakika kötüydük. Bunun dışında çok iyi oynadık. Kendi penceremizden baktığımızda liderliği yakaladık ama devreye zorlu maçlarla başladık, zorlu maçlarla da devam edeceğiz. Ciddiyeti bırakmayacağız" dedi.






 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku