banner175
Tavas'a Ruhsal Engelli Bakım Merkezi
Genç girişimci çift Hüseyin Onur Alp ve eşi Didem Tırçiçek, Tavas bölgesinin büyük eksiklerinden ruhsal engelliler için eğitim merkezi açtı.
 
ESKİ BİNADAN EĞİTİM YUVASINA
Denizli’nin Büyükşehir olmasından sonrasında Tavas Belediyesi’ne devredilen eski Karahisar belediye binası, yapılan tadilatın ardından bakım yuvasına dönüştürüldü.
 
ÖĞRENCİ AİLELERİ PARA ÖDEMEYECEK
100 öğrenci kapasiteli merkezde öğrencilerin tüm masrafları devlet tarafından karşılanacak ve ailelerden ücret talep edilmeyecek.
 
ÖĞRENCİ KABULÜNE BAŞLIYOR
Önümüzdeki hafta içinde öğrenci kabul etmeye başlayacak merkez için bir yıldan fazla süredir hazırlık aşaması geçirdiklerini belirten kuruculardan Hüseyin Onur Alp Tırçiçek, “Merkezimiz, yönetmeliklerin tümüne uygun olarak devlet kontrolünde hizmet verecek. Profesyonel ve güler yüzlü ekibimizle, fiziki şartları çok iyi olan merkezimizde öğrencilerimizle en iyi şekilde ilgileneceğiz. Çünkü onların her biri özel bir birey ve merkezimiz de bu bilinçle hareket edecek” dedi.
 
AKYOL’DAN ZİYARET
Merkezi Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol da ziyaret etti. Eski belediye binasının dönüşümün karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Akyol, merkezin bölgedeki büyük bir eksikliği gidereceğini söyledi.
 




banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

“Güçlü Türkiye için Tavas hazır”
AK Parti Denizli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Nilgün Ök, AK Parti Tavas İlçe Başkanlığı'nı...

Haberi Oku