Yaşam:
banner175
Acıpayamlı eşekli amca bu fotoğrafıyla viral oldu
Fotoğraf Keramettin Ünay tarafından Acıpayam’ın Gölcük mahallesinde çekildi ve Mustafa Ünal tarafından paylaşıldı. Eşeğinden inmeden eczaneden alışveriş yapan 84 yaşındaki Mustafa Bal, kısa sürede internette günün konusu haline geldi.
 
Ama işin aslı, Mustafa Bal’ın rahatına düşkün olması değil, indikten sonra bir daha yardımsız binememesiydi. Torunu Hidaye, dedesi için şunları söyledi:
"Dedem Mustafa Bal Acıpayam Çiftlik köyünde yaşıyor babannem dedem ve babannemin görme engelli kardeşi Ayşe Teyzemle beraber oturuyorlar. Ben torunuyum. Kendisi 83-84 yaşlarında. Biz torunları olarak eşekçi dede deriz ona hep.Eşeği her şeyidir. Eşeğe babananem ve babaannemin ve Ayşe Teyzemin yardımıyla biniyor. Bakkala veya diğer ihtiyaçlar için Gölcüğe gittğinde de aynı yöntemle alışverişini yapar. Çünkü başkasının yardımı olmadan inip binemez eşeğe. Aslında babamlar ve amcamlar binmesini istemiyor ama durduramıyorlar. Çünkü yaşı gereği riskli. Ama kısıtlanırsa hayata küser daha kötü olur.”
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku