Yaşam:
banner175
Atatürk büstüne tek başına çiçek koyan adam, son zamanların en duygusal videosu
Tüm dünyadan İnsan öyküleri anlatan storia.me’nin yazarı Nactrem, Mehmet Amca’nın videosunu izledikten sonraki duygularını aktardı:
 
Mustafa Kemal Atatürk’ün cenaze töreninden sonra tüm dünya nasıl bir devlet adamı bu kadar sevilir diye şaşırıp kalmıştı. O tarihten bu yana on yıllar geçti fakat o sevgiden hiçbir şey eksilmedi. Eğer bundan en ufak bir şüpheniz varsa hemen sizi aşağıdaki videoya alayım.



Görüntüdeki amcanın adı Mehmet Tuna. Kendisi Denizli’nin Beylerbeyi Köyü’nde yaşıyor. Kısa zamanda büyük ilgi toplayan video, CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel tarafından paylaşıldı. Tabi insanlar da bu etkileyici video karşısında duygularını dile getirdi. İşte onlardan bazıları:
 


Bu video çok da şaşırtıcı değil aslında. Çünkü adım gibi emin olarak söylüyorum ki Atatürk sevgisi, Türk milletinin kalbinin en derin yerindedir. Bu ülkenin necip halkı Ata’sını hiçbir zaman unutmayacaktır.  
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku