Yaşam:
banner175
Denizlili amatör balıkçı oltayla 20 kiloluk akya yakaladı
Denizlili balıkçının hikayesini denizlisporhaber.com’dan Selami Aydın kaleme aldı. Amatör balıkçı Ali Demiral’la görüşen ve kendisi de amatör balık avı tutkunu olan Aydın, Demiral’ın hikayesini şöyle aktardı:
 
O ANLARI ANLATTI
Hafta sonu ekiple kocaman umutlarla yollara düştük. Meramıza vardık. Hava tam da istediğimiz gibiydi. Karanlık çökmeden su üstü sahtelerini takıp atışlara başladık.
 
Daha üçüncü atışta sahtenin arkasından büyük bir balığın geldiğini gördüm. Üç kez saldırdı ama sahteyi ıskaladı. Heyecandan elim ayağın titremeye başladı. 10 daki­ka sonra yine büyük bir takip başla­dı. İlk saldırı­da yine ıskaladı ama derken yemi kaptı ve mücadele başladı. Balık öylesine güçlü basıyordu ki, yaşadığım zevki anlatamam. Hiç acele etmedim. Ekip arkadaşlarım Serkan ve Özgür ellerinde kakıçla balığı kıyıya çekmemi bek­ledi.
 
Gökhan da kamerayı çalıştırıp bu anı ölümsüzleştirdi. Balık arayı 200 metre kadar açtıktan sonra çekmeye başladım 20 dakikalık bir uğraştan sonra balık kıyıya yaklaştı. Artık stres şimdi başlamıştı.
 
Arkadaşlarım benden çok daha heyecanlıydı. Sanki balığı onlar tutuyormuş gibi heyecanlılardı. İşte ekip olmak böyle bir şey diye düşündüm. Balık kenara gelince Özgür kakıçı vurdu ve ama kakıç kırıldı. Serkan balığın üzerine atlayıp solungacından yakaladı ve kenara çıkardı. Ben gönlümdeki canavarı yakaladım. Daha güzelleri de kalbi temiz olan herkese gelsin.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku