Yaşam:
banner175
Eski hükümlünün, yaşadıklarını anlattığı öyküsü Türkiye 3'ncüsü oldu
Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü, Adalet Bakanlığı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, üniversiteler, yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşları işbirliğinde yürütülen ‘Karanlığı Aydınlatanlar’ isimli proje tamamlandı.
 
"Avrupa Yetişkin Öğrenimi Gündemi 4 Projesi" kapsamında; eski hükümlülerin istihdamı konusundaki önyargıların giderilmesi ve yetişkinlerin temel becerilerinin geliştirilerek etkin vatandaşlar olarak yaşamlarına devam etmelerinin sağlanması amacıyla "Karanlığı Aydınlananlar" adında öykü yarışması düzenlenmişti.
 
Denetimli serbestlik yükümlüleri ve eski hükümlülerin katıldığı yarışmada, önceden hüküm giymeleri nedeniyle iş ve sosyal hayatta karşılaştıkları olumsuzlukların üstesinden gelmek için gösterdikleri gayreti tasvir eden hikâyeler paylaşıldı.
 
Yarışmaya katılan Denizli Denetimli Serbestlik Müdürlüğü eski hükümlüsü Ali Erkal Çivril, yazmış olduğu "Gündoğumu" isimli öyküyle bölgesel ve Türkiye genelinde yapılan değerlendirmede 3’ncülük elde etti.
 
Dereceye giren Ali Erkal Çivril'in ödülü Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz ve Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz tarafından Cumhuriyet Başsavcılık makamında kendisine verildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku