Yaşam:
banner175
Fenomen olma yolunda hızla ilerliyor: Veli Dayı!
Buldan’da yanmış bacağı bulunan tantunici Hakan Esen’in olayı, bir süredir ATV’deki Müge Anlı ile Tatlı Sert programında çözülmeye çalışılıyor. Kaybolan ancak yanmış bacağından başka bir şey bulunamayan Esen’in öldürüldüğü tahmin ediliyor. Define ile bağlantısı bulunduğu sanılan olayda Buldanlı Veli Erol da olayların tanığı olarak programa katılıyor.
 


Program yapımcısı Müge Anlı’nın ‘Veli Dayı’ diye hitap etmesiyle artık bu şekilde anılan Veli Erol’un programdaki tavırları ülke sınırlarını bile aştı.
 
Programda yöneltilen her soruya, “Yalan” ya da “İftira” diye yanıt veren Veli Dayı’nın videoları Youtube’ye yükleniyor, sosyal medyada konu ediliyor. Biz de Müge Anlı’nın facebook’taki paylaşımlarının altına Veli Dayı ile ilgili yapılan yorumları derledik.

1-


2-


3-


4-


5-


6-


7-


8-



VELİ DAYI’YI HALA TANIMAYANLAR İÇİN VİDEO BURADA:
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku