Yaşam:
banner175
GASTRONOMİDE BİR TÜRKİYE MARKASI: PUBLİN
Gastronomi alanında kendini kanıtlamış, dünyaca ünlü şeflerin çalıştığı, Denizli’de yeme-içme sektörünün en iyileri, Publin Restoran çatısı altında toplandı. Publin Restoran içerisinde; yerel lezzetlerin yeniden yorumlandığı Labada Gurme, Uzak Doğu Mutfağının leziz yemeklerinin yer aldığı Zui Restoran ve Denizli’de tatlı deyince akla ilk gelen yer olan Boston Drink & Dessert yer alıyor.
 
Publin Restoran, görkemli bir kokteylle kapılarını açtı. Açılışa dünyaca ünlü şefler ve Denizli’nin önde gelen isimleri katıldı. Restorandaki yemeklerin tadımının da yapıldığı geceye, leziz yemekler damgasını vurdu. Davetliler unutulmaz bir gece yaşadı.
 
DENİZLİ’DE BAŞKA BİR YER
Yenişehir’in yeni cazibe merkezi Publin Restoran farklı konseptiyle Denizli’de bir ilke imza attı. Yenişehir Koşu Yolu’nun karşısında bulunan mekanı tercih eden misafirler doğa ile iç içe olma şansını da yakalıyor. Denizli’de başka bir yerdeymiş hissi veren restoranda, misafirlerin sağlığı içinde tüm hijyen koşulları düşünülmüş. Publin Restoran samimi ve güler yüzlü ekibiyle, Denizli’nin en iyileri arasında gösterilmeye aday.
 
ŞEFLERDEN TAM NOT
Birbirinden lezzetli yemeklerin tadımının yapıldığı gecede, dünyaca ünlü şeflerden yemeklere tam not geldi. Publin’de ünlü şeflerin imza yemekleri de yer alıyor. Menü de bulunan tüm yemekler deneyimli şefler tarafından titizlikle hazırlanıyor. Restoranda kullanılan tüm malzemeler fabrikalardan özel olarak seçilip getiriliyor.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku