Yaşam:
banner175
Hasta çocukların dilekleri ‘dilek ağacı' ile gerçek oluyor
PAÜ Hastaneleri Poliklinikler binasında zemin katta bulunan dilek ağacına hasta çocuklar isteklerini yazıp bir zarfa koyarak asıyor. İstediği bir zarfı alan doktor, hastane personeli, hasta, hasta yakınları ve ziyaretçiler hediyeleri alıp çocuklara ulaştırılmak üzere stant görevlisi öğrencilere teslim ediyorlar.
 
Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında, Denizli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Dilek Uludağ Kodal tarafından yürütülen ve Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri İrem Öztürk, Nazire Çelikkol, Dilara Akad’ın çabaları ve katkılarıyla organize edilen “Her Gülümseme Bir Umut” projesi, yoğun ilgi üzerine yeni yılın ilk ayında da çocukların hayallerini gerçekleştirmeye devam edecek.
 
Projeden sorumlu Çocuk Gelişimi Programı Kodal hastanede tedavisi süren çocukların yüzlerini gülümsetebilmek için bu projeyi geliştirdiklerini, bu kapsamda tedavi gören çocukların hayallerini küçük kağıtlara yazıp minik zarflara koyarak dilek ağacına astıklarını, zarfı alanların da bu dilekleri gerçekleştirdiklerini belirtti. 100’den fazla çocuğun hayalini gerçekleştirdiklerini ancak daha fazla çocuğun yüzünü gülümsetebilmeyi kendilerine hedef olarak belirlediklerini vurguladı.  

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
teknodrom 4 yıl önce

niyet iyi ama sonuç belki iyi olmayabilir. ağaçlara dilek ada bez bağlamak diyanet işleri başkanlığı caiz değil dedi bunlara bu yaşta aşı olmuş olmaz mı.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku