Yaşam:
banner175
Pamukkale semalarında nikah
UNESCO Miras Listesi’nin en önemli markası olan Pamukkale renkli bir nikah törenine sahne oldu. En büyük hayalleri Pamukkale semalarında balonda evlenmek olan Ecem Şare ve Gökhan Ekbiç çiftinin bu isteklerini Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki kırmadı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın kutlandığı günün ilk ışıklarında Beyaz Cennet Pamukkale’nin yanı başındaki balon kalkış alanında genç çift ve Başkan Örki balona binerek yerden 1600 metre yükseğe çıktı.  Genç çiftin heyecanı gözlerinden okunurken, Başkan Örki’nin gerçekleştirdiği nikah akdinde, Başkan Yardımcılarından Ayhan Soyfidan ve Gamze Sevgi de nikah şahidi olarak yer aldı. Başkan Örki sıra dışı törenin ardından genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi ve nikah cüzdanını gelin Ecem Şare’ye takdim etti. Balona ayrıca 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle balona dev bir Türk bayrağı asıldı.
 


“BUGÜN BİZİM İÇİN FARKLI ANLAMLARA SAHİP BİR GÜN”
 
Genç çiftin nikahını kıyan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, evlilik hayatlarına kendilerine bir ömür boyu mutluluklar diledi. Herkesi balon turlarına davet eden Başkan Örki, “Az önce yerden bin metreden fazla yükseklikteydik, arkamızda Unesco’nun koruma listesine aldığı, dünya mirası Pamukkalemizin travertenleri var. Yine Pamukkalemize gelmiş olan misafirlerimiz var. Bugün bizim için gerçekten çok daha farklı anlamlara sahip bir gün. Çünkü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyoruz. İstiyoruz ki bütün bu güzellikleri Dünya’nın dört bir tarafından gelen bütün misafirlerimiz yaşasın, görsün. Pamukkalemiz, Denizlimiz Dünya’da çok daha fazla konuşulur bir ilçe ve il haline dönüşsün. Gayretimiz hep bu noktadadır. İnşallah çiftlerimize de bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Onlar sayesinde bizde böyle güzelliklere şahitlik yapmış olduk. Herkesi ama herkesi mutlu anlarını, güzel anlarını daha da mutlu yapmak istiyorlarsa bu balon turlarımıza katılmaya davet ediyorum” dedi.
 
“BİZİM İÇİN ÇİFTE BAYRAM OLDU”
 
Nikahlarını Pamukkale’de balonda kıyma hayalleri olduğunu ve bunun Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’nin destekleriyle gerçekleştiğini ifade eden gelin Ecem Şare, “Hayallerimizi gerçekleştirdiniz. Cumhuriyet Bayramı’nda özellikle Pamukkale’de ve balonda bunu gerçekleştirmek istedik. Başkanımız da bizi kırmadı. Her şey için çok teşekkür ederiz. Her şey çok güzeldi” ifadelerini kullandı. Gökyüzünde gerçekleşen nikah törenine katılan Başkan Örki’ye ve beraberindekilere teşekkür eden damat Gökhan Ekbiç ise 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle çifte bayram yaşadıklarını belirterek, “Şu an çok heyecanlıyız. Gerçekten ne söyleyeceğimi bilmiyorum ama çok mutluyuz. Gökyüzünde bize eşlik edip nikahımızı kıydığınız için çok teşekkür ederiz. Çifte bayram oldu bizim için” diye konuştu.

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku