Yaşam:
banner175
Şehit ailelerine Alanya gezisi
Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ve Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğünün birlikte koordine ettiği, Denizli'deki ve Alanya'daki şehit ailelerini buluşturmak amacıyla Şehit Polis Coşkun Nazilli'nin Alanya'daki evinin önünde mevlit okundu. Programa Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Alanya Emniyet Müdürü Alper Avcı, Alanya siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve şehit aileleri ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Şehit Özel Harekât Polisi Coşkun Nazilli'nin ikametinde gerçekleşen mevlit programı yapılan duanın ardından son buldu, Duanın ardından konuşan Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Denizli ve Alanya’nın Şehidine her daim sahip çıktığını vurgulayarak “Bugün burada bizleri buluşturanlar aguşunu açıp Hz. Peygamber’in bekledikleridir. Her zaman söylediğimiz gibi bu Ülkeye evlatlarını feda edenlerin her daim yanında her zaman hizmetinde olacağız bu etkinlikte bunun bir nişanesidir” dedi.
 
Şehit ailelerinin Alanya programı iki gün sürdü.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku