Yaşam:
banner175
Tekstil işçisi ATM'de unutulan 3 bin lirayı sahibine ulaştırdı
Olay, Cumartesi günü İbrahim Çalışkan’ın Denizli Trafik ve Yaşam Grubu’nda yaptığı bu paylaşımla ortaya çıktı.
 
 

Bir tekstil fabrikasında çalışan İbrahim Doğan, Cumartesi günü işlem yapmak için Bayramyeri’nde bir bankanın otomatik para çekme makinesine gitti. ATM’de işleme başlayan Doğan, kendisinden önce bir kişinin yatırdığı 3 bin TL’nin ATM tarafından geri verildiğini fark etti.
 
Parayı alan ve işlemini tamamlayan Doğan, bankanın genel merkezine telefonla ulaştı ve durumu anlattı. Görevlinin hafta içi gelmesini söylemesi üzerine evine giden İbrahim Doğan, bugün banka şubesine gitti ve tutanak ile ATM’de bulduğu parayı teslim etti.
 
 
Denizlihaber.com’un ulaştığı Doğan, tutanakla parayı bankadaki görevlilere teslim ettiğini ve işlem kontrolünden kimliğinin tespit edildiğini söyledi, “Cumartesi günü bankaya gittiğimde benden önce kartsız işlemle para yatıran bir kişi, işlemini tamamlamadığı için, ATM ben işleme başlayınca iade etti. 3 bin lira olduğunu fark ettim ve bankanın genel merkezini aradım. Hafta sonu olduğu için bir şey yapılamayacağını, hafta içi gelmem gerektiğini söylediler” dedi.
 
Pazartesi günü mesai başlangıcında bankaya gidip parayı teslim ettiğini belirten Doğan, “Bizim başkasının parasında hiçbir zaman gözümüz olmadı. Helal kazanıyor ve helal yiyoruz. Ben olması gerekeni yaptım. Bence herkesin aynı davranışı sergilemesi gerekiyor” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku