Yaşam:
banner175
Yürek yakan uyarı
Denizli’de kurduğu “Kahve Yağmuru” markasıyla baba mesleğini bir adım öteye götüren ve Türkiye genelinde şubeler açan genç girişimci Mustafa Demirkollu, son günlerdeki intihar haberleriyle acısını yeniden yaşadı.
 
ACIYI YENİDEN YAŞADI



Kaleiçi’nin ‘Çiçekçi Mehmet’i Mehmet Demirkollu, sahibi olduğu aktar dükkanının sorunları yüzünden 2002 yılında intihar etmişti. Babası intihar ettiğinde küçük bir çocuk olan Mustafa, son günlerde yine sıklıkla gündeme gelen intihar haberleriyle acısını yeniden yaşadı.
 
O PAYLAŞIM



Demirkollu, kendi facesook hesabından yaptığı paylaşımla herkesi duygulandırdı, “İntihar etmeyin” dedi. Mustafa, paylaşımında şunları yazdı:
İntihar etmeyin intihar etmeyi düşünen arkadaşlar yazın özelden ben size bu acıyı yaşamış biri olaraktan kalanların nasıl bir acı çektiğini nasıl sahipsiz kaldığını ne zor günleri ailenizin beklediğini anlatayım ondan sonra git intihar et edebiliyorsan!
Çözülmeyecek hiçbir sorun yoktur bunun çözümü intihar değildir gerçekten yazık edersiniz geride kalanlara.Eğer varsa böyle düşüncesi olan bana yazsın ben derdini dinler çözümde üretirim ama sakın ola canınızı kıyarak kendinizi kurtardığınızı düşünmeyin çözüm olmayan hiçbir sorun yoktur Allah var sorun yok !yoksa bu acıyı cok sevdiğiniz çocuğunuz çeker çünkü anne baba kardeşten sonrası yalan ve herkes birbirinin derdine ortak olsunki bir can bir candır herşey para değil takmayın gün birlik günüdür!”
 
NEDEN İNTİHAR HABERLERİ YOK
Denizli Güncel olarak, Mustafa’nın acısını paylaşıyor, merhuma tekrar başsağlığı diliyoruz. Diğer yandan Denizli Güncel olarak ‘özendirici’ bulduğumuz için intihar haberlerini yayınlamıyoruz.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku