Gündem:
banner175
M'LIFE'DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ

Çamlık Bulvarı’nda hizmete giren M’Life Beauty & Cosmetic, resmi açılışını 15 Aralık Cuma günü gerçekleştirdi. Gözde mekanın açılışıyla ilgili hazırlıklar günler öncesinden başladı. Her bir detayı kuyumcu titizliğiyle gözden geçirildi.

KURDELAYI ZOLAN VE ÖRKİ KESTİ

Sahip olduğu dünya standartlarındaki cihazlarla Türkiye'nin önemli merkezlerinden biri olan güzellik merkezinin açılışını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve M’Life Beauty & Cosmetic Yönetim Kurulu Başkanı Nagihan Akkeçeli yaptı.

Nagihan Akkeçeli: ‘’ Firmamız kozmetik üzerine 6 yıldır ar-ge yapmakta olup 6 yılın sonunda M-Life Kozmetik olarak faaliyete geçmiştir, Dünyada tek olan ‘Negatif İyonlu Kozmetik’ ürünlerimizi kendi fabrikamızda yaparak %100 yerli sermaye ile ülkemize faydalı olmayı görev edinmeyi sayan şirketimiz ‘’Bizim sihrimiz, sizin ışıltınız’’ ilkesi ile yola çıkan ve bu işi laiki ile yapan insanlar ile birlikte büyümeyi kendimize hedef edindik. Bugün bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah Denizli’mizi pek çok ilkle tanıştıracağız’’ dedi.

BAŞKAN ZOLAN: ‘’KADIN GİRİŞİMCİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ’’

M’Life Beauty & Cosmetic’in ikinci şubesinin kente hayırlı olmasını dileyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ‘’Kadın girişimcilerimizin her zaman arkasındayız, Denizli’mizi bir üst seviyeye taşıyan ve şehrimizi marka haline getiren böyle bir yatırımı tebrik ediyor, hayırlı kazançlar diliyorum’’ dedi.

BAŞKAN ÖRKİ: ‘’İLÇEMİZ BÖYLE YATIRIMLARLA DAHA GÜZEL OLUYOR’’

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki de ‘’ Pamukkale ilçemizi güzelleştiren işletmelerin ve firmaların açılışlarına katılmak bizleri fazlasıyla mutlu ediyor. Bir gün nasip olursa müşteri olarak da geleceğim bu güzel işletmenin hem ilçemize hem de Denizli’mize hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ak Parti İl Başkanı Yücel Güngör, ziyaret...
Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci dönem milletvekilliği seçimleri...

Haberi Oku