3. Sayfa:
banner175
150 metreden yuvarlanan kamyonun şoförü kurtarılamadı
Kaza, Kale İlçesi Çamlarca Mahallesi Kazıklar mevkisinde meydana geldi. Necati Tuncer’in kullandığı 20 BKE 94 plakalı hafriyat yüklü kamyon, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak 150 metrelik uçuruma yuvarlandı.
 
Kazada kamyon şoförü Necati Tuncer, araçta sıkıştı. Olaya Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Kale Şubesi ekipleri müdahale etti.
 
Yaralı şoför Necati Tuncer kamyondan çıkartılarak, titiz bir çalışma ile uçurumdan yola taşındı. Sağlık ekiplerine teslim edilen Necati Tuncer, ilk müdahalesi yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı.
 
Necati Tuncer, hastaneye kaldırıldı ancak 12 saat süren yaşam mücadelesini kaybetti. Tuncer öğle namazının ardından Afşar Mahallesi mezarlığında toprağa verilecek.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku