3. Sayfa:
banner175
Abla-kardeş kamp için gittikleri dağda mahsur kaldı

Denizlili iki kardeş Gizem G. (30) ve Öktem G. (22) kamp için iki gün önce Merkezefendi’nin Şirinköy Mahallesi’nin dağlık bölgesine gitti.
 
İki gün burada kalan ve kamp yapan abla-kardeş, dönüş için yola çıktıklarında karanlık nedeniyle yollarını kaybetti.
 
Polisi arayan ve yardım isteyen abla-kardeş ile AFAD ekipleri irtibata geçti.
 
Gençlerle telefonla görüşen AFAD ekipleri, yer belirleme için önce gençlerden ateş yakmasını istedi. Ancak, daha sonra ıssız bölgede yakılacak ateşin yangın riski oluşturabileceği endişesiyle vazgeçildi. Gençler, yanlarında kamp malzemelerinin bulunduğunu, iki gündür de bölgede bulunduklarını belirterek, geceyi de geçirebileceklerini kaydetti.

Gençlerin geceyi dağda geçirmeyi kabul etmesinin ardından kurtarma operasyonu için sabahın beklenmesine karar verildi. Günün ilk ışıklarıyla birlikte de ekipler kurtarma operasyonu için harekete geçti.
 
Gençlerin yönlendirmesiyle kısa sürede bölgeye ulaşan AFAD ekipleri, abla-kardeşi güvenli bir şekilde kayalık bölgeden indirdi.

Sağlık kontrolleri yapılan Gizem G. ve Ötem G.nin durumlarının iyi olduğu açıklandı.
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku