3. Sayfa:
Kırpıntı dükkanı alev aldı, zamanında müdahale ile söndürüldü
3. Sanayi Bölgesi, 11. Sokak üzerinde bulunan bir iş yerinde çıkan yangın korku dolu dakikaların yaşanmasına sebep oldu.
 
Saat 01.30 sularında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. İşyeri içerisinde bez ve pamuklu ürünlerin bulunması alevlerin kısa sürede büyümesine sebep oldu. Duman ve alevleri fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, aşırı dumandan dolayı oksijen maskesi kullanarak yangına müdahale etti.
 
Büyükşehir İtfaiyesi Kayalık, Gümüşler, Bahçelievler ve Akkale şubesinden ekipler bölgeye sevk edildi. Ekiplerinin bir kısmı yangına müdahale ederken bir kısmı da içeride bulunan bazı malzemeleri dışarı çıkarmak ve alevlerden kurtarmak için çaba harcadı.
 
Fakat iş yeri içerisindeki malzemelerin kolay tutuşur olması itfaiye ekiplerinin işini iyice zorlaştırdı. Yaklaşık 1 saatlik zorlu bir mücadelenin ardından alevler kontrol altına alındı ve soğutma işlemi uygulandı. Fakat meydana gelen üzücü olay da iş yeri içerisindeki hemen hemen her şey yandı ve kullanılamaz hale geldi, ağır maddi hasar oluştu. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku