3. Sayfa:
Nakil bekleyen Müge'ye karaciğer bulundu

Aydın Denge Gazetesi’nden Hakan akın’ın haberine göre; Müge’ye dönor olmak için yüzlerce kişi İzmir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne giderek gönüllü bağışçı adayı oldu. Hastanelerde uygun organın araması devam etti. Sabah saatlerinde uygun karaciğerin İstanbul’dan kadavra şeklinde bulunduğu ve nakil için hava yoluyla İzmir’e getirildiği öğrenildi. Duyarlı vatandaşlardan binlerce telefon alan aile donörün bulunduğunu ve artık donör aramaya gerek kalmadığını söylediler.

“ALLAH DUYARLI VATANDAŞLARIMIZI EKSİK ETMESİN”
Müge’nin sağlık çığlığına Aydın ve tüm illerden binlerce telefon aldıklarını söyleyen ailesi, “Allah dualarımızı kabul etti. Duyarlı vatandaşlarımızdan ve emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Kızımıza uygun organ İstanbul’dan kadavra şeklide bulundu. Hastaneye gelerek dönor olmak isteyen herkese çok teşekkür ederiz. Organ nakil için İzmir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne hava yoluyla getiriliyor. Doktorlar kızımızın ameliyatı için hazırlık yapıyor. İnşallah eski sağlığına kavuşur. Şu anda sadece nakil işi kaldı.” dediler.
 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
mehmet ercan erarslan 6 yıl önce

kalbi atan, solunumu devam eden bir kişiyi beyin ölümü gerçekleşti diye götürüp gömebiliyor muyuz.tabi ki hayır. peki bu durumdaki kişinin beyin ölümü gerçekleşti diye organlarını almanın hükmü nice ola ki. dinen bir insanın ölümü ne demek ruhun bedenden çıkmış olması demektir.beyin ölümü gerçekleşen fakat kalbi halen atan ve solunumu devam edenin ruhu daha henüz bedendedir.halbuki bu olmadan kalp çalışmaya devam ederken vücut organları çalışmaya devam ederken beyi̇n ölümü gerçekleşti doktor raporu kanaati ile kişinin organları kendisi daha ruhu bedende iken organı alınıyor. çünkü ruh bedende olmasa yani dinen ölse solunum ve kalbi durmuş olsa organ işe yaramıyor.görüldüğü gibi organ nakli neresinden bakarsanız bakın bir muamma.beyin ölümü gerçekleşti denilip aylar ve seneler sonra tekrar normale dönen insanlar mevcuttur.bazı avrupalı doktorların "beyin ölümünün bir safsata olduğuna ilişkin makaleleri bile mevcut.hukuken ölümle,tıbben ölüm ve fıkhen ölüm birbirinden çok farklıdır.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku