Ekonomi:
Hayırsever iş insanı Hulusi Kulaklı vefat etti
HULUSİ KULAKLI KİMDİR
Denizli sanayisinin gelişmesinde, tekstilin bugünlere gelmesinde önemli bir katkısı bulunan Kulaklı, bir süredir kalp tedavisi görüyordu. 2 kızı bulunan Kulaklı, 15 yıla yakın zamandır ilerleyen yaşı ve geçirdiği rahatsızlıklar nedeniyle iş dünyasından uzaktaydı.
 
Denizli Ticaret Borsası Başkanlığı yapan Kulaklı, eğitim yardımlarıyla tanınsa da sivil toplum kuruluşlarında aktif görev alıyordu. Denizlispor sevdalısı olan Kulaklı, asbaşkanlık dahil çeşitli görevlerde de yer aldı.
 
Pamukkale Üniversitesi Eğitim Kültür Vakfı ve Denizli Fakir ve Muhtaçları Koruma Vakfı kurucularındandı. Başkarcı Nikah ve Düğün Salonu’nu yaptıran Kulaklı’nın çok sayıda eğitim yardımı da bulunuyordu. Mustafa Kulaklı Ortaokulu, Hüsamettin Kulaklı Ortaokulu, Hulusi Kulaklı Ortaokulu, H. Semiha Kulaklı Ortaokulu’nu yaptıran Hayırsever İşadamı Hulusi Kulaklı, Denizli’nin en önemli isimleri arasındaydı.
 
Hayırsever işadamı Hulusi Kulaklı için yarın (Pazar) öğle vakti Ulu Cami’de tören düzenlenecek. Hayırsever Kulaklı, cenaze namazının ardından İlbade Mezarlığı’nda toprağa verilecek.
 
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku