Gündem:
Başkanlardan mesaj: Endişelenmeyin, yanınızdayız

İçişleri Bakanlığı hafta sonu için sokağa çıkma yasağı ilan etti. 30 büyükşehir ve Zonguldak için alınan karara hazırlıksız yakalanan vatandaşlar tedirginlik yaşarken, Pamukkale ve Merkezefendi Belediye Başkanlarından “Endişelenmeyin, tüm imkanlarımızla yanınızdayız” mesajı geldi.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, iki günlük sokağa çıkma yasağının koronovirüs salgınının etkilerini azaltmak için alındığını belirterek, devletin tüm imkanlarıyla vatandaşının yanında olduğunu belirtti.
 
Örki, “Biz de Pamukkale Belediyesi olarak tüm imkanlarımızla sizlerin yanındayız. İletişim için 444 9 220 nolu telefondan bizlere ulaşabilirsiniz” dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile vatandaşların yanında olduklarının mesajını verdi.

Doğan, “Hafta sonu uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı nedeniyle Merkezefendili hemşehrilerimiz hiç endişelenmesin. Merkezefendi Belediyemiz görevinin başındadır. Belediyemizin tüm olanakları emrinizdedir. Her türlü ihtiyacınızda 444 8 662 hattımızdan belediyemize ulaşabilirsiniz” dedi.

 
 

Anahtar Kelimeler
DenizliDenizligüncel
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

BELTAŞ’ın 3 tesisi alkollü oldu
Denizli’de tartışmalara neden olan Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı BELTAŞ’ın tesislerinde...

Haberi Oku