Gündem:
banner175
Buldan bir hayırsever  20 kişinin bakkal borcunu ödedi

Buldan’ın Yalçınkaya Mahallesi’nde bir hayırsever, Havva Çamoğlu’nun işlettiği mahalle bakkalına gelerek veresiye defterindeki borçların hesaplamamasının istedi.
 
Çamoğlu, bakkala borcu olan 20 kişinin hesaplarını topladı. Gizemli hayırsever miktarı açıklanmayan borcun tamamını ödedi.
 
Borçları ödeyen kişiyi ilk kez gördüğünü ifade eden Hava Çamoğlu, “Öğle saatlerinde daha önce görmediğim orta yaşlarda bir adam bakkala gelip mahallede bakkala borucu olanların borçlarının hepsini hesaplamamı istedi. Ben de 20 kişinin borçlarını hesapladım, o da tüm hesapları silmemi söyledi ve borçları ödedi. 4 yıldır bakkal işletiyorum ilk kez böyle bir şeyle karşılaştım” dedi.
 
Borcu olan kişilere durumu anlattığında çok sevindiklerini ifade eden Çamoğlu, “Mahallemizde işleri iyi gitmeyen ve işsiz kalan çok insan var. Böyle bir dönemde mübarek Ramazan ayında hem müşterilerimi hem beni çok sevindirdi” diye konuştu.
 
Yakın zamanda Denizli’nin farklı noktalarında ortaya çıkan gizemli hayırseverler, Dokuzkavaklar,  Uzunpınar ve Serinhisar’da bakkal borçlarını kapatmıştı.

 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku