Gündem:
banner175
Gizemli hayırsever Çardak'ta 62 kişinin bakkal borcunu ödedi

Çardak’ın Hayriye Mahallesi’nde bir hayırsever, Raci Zengin’in işlettiği mahalle bakkalına gelerek durumu kötü olan kişilerin tüm borçlarının hesaplanmasını istedi.
 
Borçları kendisinin ödeyeceğini söyleyen hayırsever, bakkala veresiye yazdıran 62 kişinin 24 bin 60 TL borcunu ödedi.
 
Zengin, bakkalın tezgahına “24 Nisan’a kadar olan tüm borçlarınız ödermiştir” yazısını astı.
 
Bakkal Raci Zengin, gizemli hayırseveri daha önce görmediğini belirterek, bu davranışın kendisini çok şaşırttığını söyledi.
 
Bakkal Zengin, “Bakkalda otururken içeri biri girdi, veresiye defterimin olup olmadığını sordu. Sonra da tüm veresiyeleri hesaplamamı istedi. Şaşkınlıkla tüm borçları hesapladım, 24 bin 60 lira çıktı. O da hepsini verdi ve bakkalımdan ayrıldı” dedi.
 
Yakın zamanda Denizli’nin farklı noktalarında ortaya çıkan gizemli hayırseverler, Dokuzkavaklar, Uzunpınar, Serinhisar ve Buldan’da bakkal borçlarını kapatmıştı.

Kaynak: Denizlihaber.com

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku