Gündem:
banner175
Kumrular yumurtadan çıkana kadar tamiratı ertelediler

Sarayköy'ün Beylerbeyi Mahallesi'ndeki hoparlörde arıza yaşanması üzerine belediye ekibi mahalleye gitti.
Buradaki direğin üzerine çıkan ekip, arızalı hoparlörün üzerinde bir kumru yuvasıyla karşılaştı. İçinde yumurtaların da bulunduğu yuvayı gören ekip, yuva bozulmadan tamiratın mümkün olmaması nedeniyle durumu Belediye Başkanı Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş'a bildirdi. 
Özbaş, hoparlördeki tamiratı, yumurtadan yavrular çıkıp uçana kadar erteleme kararı aldı.
Sosyal medya hesabından kumru yuvasının fotoğrafıyla açıklama yapan Belediye Başkanı Özbaş, "İlçemizdeki tüm mahallelerimizde duyuru için kullandığımız bir hoparlör sistemimiz var. Beylerbeyi Mahallemizde küçük bir arıza vardı ve ekiplerimiz tamirat için gittiklerinde bu manzara ile karşılaştılar. Tamirat, yavrular yumurtadan çıkıp uçuncaya kadar iptal. Böylesine tatlı bir anneyi rahatsız edemeyiz." ifadelerini kullandı.DENİZLİ (AA) 
 
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku