Gündem:
Milli Eğitim Bakanı Yılmaz'dan Rektör Bağ'ın eş atamasına değerlendirme
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, restore edilen caminin açılışı için memleketi Sivas’ta düzenlenen tören sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.
 
Bakan Yılmaz, “Doğru olmadığını söylüyorum. Liyakati konusunda hiç kimsenin şüphesi yok. Muhakkak ki o makama gelen bir kimse, kendisinde sıkıntıya neden olacak değil, kendisini ileriye götürecek kimseyi atar” dedi.
 
Ancak kamu vicdanının rahat olmadığını söyleyen Bakan Yılmaz, “Ancak öyle dahi olsa vatandaş, her zaman yakınlarından birisinin görevlendirilmesinin doğru bir atama olmadığı şeklinde bir kanaate, bir algıya sahip” derken,
bu algının bazen gerçeğin önünde olacağını vurgulayarak; “Ancak vatandaşın bu algısına saygı göstermek gerekir. O doğrultuda hareket yapılsa daha uygun, daha doğru olurdu” diye konuştu.
 
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku